Experts en pintura decorativa a Santa Perpètua de Mogoda

Estàs pensant a donar-li un aire nou a casa teva? Benvingut a Pintura y decoración José Antonio Llanos! Em dic José Antonio i sóc especialista a aconseguir la casa dels teus somnis.

Els meus gairebé 30 anys d'experiència en el sector m'han fet comprendre que el tracte proper i personalitzat amb el client i la seva satisfacció són la clau per ser un referent en el sector.

Sóc especialista en tota mena de pintura i revestiments, des de pintura industrial i llista fins a tota mena d'estucats, allisats i paper pintat. La decoració de les parets de casa teva la pot convertir en un lloc molt més acollidor i confortable. Jo m'encarregaré d'assessorar-te sobre materials, dissenys i colors per crear, d'aquesta manera, l'espai que sempre has somniat.

Això no obstant, la pintura de les parets no ho és tot en decoració. La distribució de l'espai, els materials emprats i el tipus de llum també tenen un paper fonamental.

Per això em poso a la teva disposició per a qualsevol reforma que vulguis fer a la teva llar, des de la reforma d'una cambra de bany o una cuina fins a la reforma completa de tota la llar. Realitzem instal·lacions elèctriques i d'aigua, col·loquem tarima flotant i parquet, enrajolem, pavimentem, movem envans... En definitiva, tot el que sigui necessari per fer que la teva casa sigui la llar dels teus somnis.

Posa't en contacte amb mi ara i sol·licita informació sense compromís.


ENVIA'NS LA TEVA OPINIÓ sobre